Image

Hifab får uppdrag i Saudiarabien

BYGG Hifab Middle East har fått uppdraget som projektledare vid uppförandet av en skyskrapa i Saudiarabien.
Publicerad den 13 Oktober 2008

Det totala värdet av projektet, som beräknas pågå till september 2011 och sysselsätta 11-13 Hifab-anställda, uppgår till 5,5 miljoner dollar.

Kings Towers-projektet i Riyadhs stadskärna, den tredje skyskrapan för blandade aktiviteter i landet, förväntas bli ett av kungariket Saudiarabiens landmärken.

Uppdragsgivaren Adhar Holding Co. har utsett Hifab ME till projektledare tillsammans med ett team bestående av framträdande internationella formgivare.

Det uppmärksammade projektet har tre unika toppmoderna höga torn, Office Tower, Residential Tower och Hotel Tower. Office Tower består av 43 våningsplan med en total höjd av 170 m, Residential Tower av 36 våningsplan med en total höjd av 143 m och Hotel Tower av 43 våningsplan med en total höjd av 178 m.

Hifab Middle East ägs till 50 procent av Hifabgruppen AB som i sin tur är ett dotterbolag till Thalamus Networks sedan den 23 september 2008.

Remium AB är Certified Adviser för Thalamus Networks AB på First North.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige