Image

Hestia skriver kontrakt med Clarion

AFFÄRER Hestia Fastighetsförvaltning skriver kontrakt med Clarion Hotel Sign, Stockholms största hotell. Kontraktet omfattar fastighetsförvaltning, teknisk drift, vissa IT-tjänster samt en rad fastighetsanknutna stödtjänster till hotellet.
Publicerad den 9 Januari 2008

- Det känns fantastiskt roligt, vi bildades nylilgen och att tidigt få en så pass stor kund är naturligtvis mycket bra. Sen känns det kul med hotellbranschen eftersom det är en av våra nischer, säger Gunnar Isaksson, vd på Hestia Fastighetsförvaltning

Clarion Hotel Sign ligger vid Norra Bantorget i Stockholm, ett stenkast från Stockholms centralstation. Hotellet har 558 rum och kommer med detta att vara stadens största hotell. I hotellet finns konferensfaciliteter och en bankettsal med kapacitet för 700 gäster. Clarion Hotel Sign kommer också att inrymma en spa-avdelning med takpool samt restaurangen Aquavit.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige