Image

Här är vinnaren av Fastigopriset

TäVLING Fastigopriset 2010 går till Bostads AB Mimer i Västerås.
Publicerad den 21 Maj 2010

Juryns motivering lyder: För ett entusiastiskt HR-arbete med mångfald och likabehandling som bygger på respekt och omtanke om varje individ och förmågan att se medarbetarnas olikheter som en tillgång för företagets framtida utveckling.

- Vi är så stolta och glada över att stå som vinnare till Fastigopriset 2010. Det är en bekräftelse på att vi arbetar i rätt riktning och att vi gör ett bra arbete. Våra kunder är olika och det ser vi som en tillgång. För att kunna möta dem så måste också vi som arbetar på Mimer vara olika och se det som en tillgång. Inom Mimer tror vi att alla blommar i rätt miljö och vi vill att alla sorters blommor ska få blomma, säger Wivecka Ljungh, personalchef och Fredrik Törnqvist, vd på Mimer.

- Syftet med priset är att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv bransch att arbeta i och att premiera de bästa arbetsgivarna. Vi vill lyfta fram fastighetsbranschen som framtidsbransch med stora utvecklings- och karriärmöjligheter, inte minst med tanke på den generationsväxling som redan har påbörjats, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

En jury, bestående av Mona Finnström, vd Fastigo, Lydia Capolicchio, programledare och journalist, Johan Zetterstedt, vd Fastighetsnytt samt Helena Hedlund, kanslichef på PTK, har utsett pristagaren.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige