Image

GE Capital Real Estate hyr ut i Danderyd

Uthyrning GE Capital Real Estate har hyrt ut cirka 850 kvadratmeter i fastigheten Svärdet 7 i Danderyd till KMW Energi AB.
Publicerad den 11 Maj 2012

KMW Energi AB har tecknat ett femårigt hyresavtal och flyttar in i sina nya lokaler den 1 september 2012. KMW Energi AB är en ledande svensk leverantör av hetvatten- och kraftvärmeanläggningar som eldas med biobränsle. GE Capital Real Estate anpassar ytorna till den nya hyresgästens behov.

- För KMW Energi AB är det av stor vikt att vi har hittat lämpliga lokaler för vår fortsatta expansion. Läget är bra ur pendlingsperspektiv. Det är viktigt för våra anställda och kommer att underlätta för oss när vi ska rekrytera, säger Anders Bohm vd på KMW Energi AB.

- Det är mycket glädjande att vi har kunnat möta KMW Energis behov och vi hälsar dem varmt välkomna till fastigheten och som kund hos oss, säger Johan Wästlund, vd för GE Capital Real Estate i Norden.

Fastigheten Svärdet 7 ligger på Svärdvägen 3-33 i Danderyd och har en total uthyrningsbar yta på cirka 41 000 kvadratmeter.



Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige