Image

Första Newsec Student Awards utdelat

TÄVLING Magnus Bonde och Jonas Zakrisson från Kungliga Tekniska Högskolans samhällsbyggnadssektion, blev de första vinnarna i tävlingen Newsec Student Awards. De tog hem priset med sin examensuppsats \″Miljöklassningssystem - Implementering av Green Star i Sverige\″.
Publicerad den 16 Juni 2009

De utsågs till vinnare på grundval av sin uppsats, akademiska kvaliteter, kriteriet om uppvisat nytänkande enligt Newsecs värdegrund samt de personliga egenskaper och det teamarbete de uppvisat i samband med uppsatsskrivandet.

Syftet med Newsec Student Award är att föra studenter med fastighetsinriktning närmare näringslivet och Newsec, som vill lyfta fram studenter som har det lilla extra och skapa en närmare relation till de som i framtiden sannolikt blir samarbetspartners, kunder, kollegor eller konkurrenter.

- Newsec Student Award är ett perfekt komplement till de övriga studentaktiviteter Newsec genomför årligen. Hela upplägget avspeglar Strongholdkoncernens och därmed Newsecs värdegrund och förhoppningen är att priset både lyfter fram duktiga studenter och presenterar Newsec på ett ärligt och tydligt sätt, kommenterar moderbolaget Strongholds head of HR, Pia Carlberg.

Priset, utöver äran, är ett individuellt mentorprogram hos Newsec som innefattar coaching inom personlig utveckling, kundrelationer samt ytterligare ett fokusområde beroende på vinnarnas intresseinriktning inom fastighetsområdet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten avslår Oscar Properties rekonstruktionsansökan – överklagar till HD

Bolag Den 20 maj överklagade Oscar Properties tingsrättens beslut att neka bolaget rekonstruktion och nu har Svea hovrätt gjort sin bedömning i frågan – beslutet är att de avslår bolagets överklagan, det framgår av en handling från hovrätten som Fastighetssverige tagit del av. Oscar Properties har nu själva bekräftat att de överklagar beslutet till Högsta domstolen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige