Image

Förlänger 20 000 kvadratmeter på Kungsholmen

Uthyrning AFA Fastigheter och Trafikförvaltningen inom Stockholms Läns Landsting har kommit överens om en sjuårsförlängning om 20 000 kvadratmeter i fastigheterna Gångaren 14 och Gångaren 19 på Lindhagensgatan inom västra Kungsholmen i Stockholm.
Publicerad den 29 April 2015
Annons
Image

I samband med förlängningen tas en grön bilaga med i avtalet vars miljöambitioner är i linje med båda parters uttalade klimatfrämjande mål och visioner.

- Vi är oerhört glada att vi lyckats erbjuda Trafikförvaltningen en fortsatt väl anpassad lösning för sitt lokalbehov som gör att de sitter kvar på Lindhagensgatan 100, säger Per Orrestig, Fastighetschef på AFA Fastigheter.

- Avtalet som nu slutits med AFA Fastigheter ger oss möjlighet att långsiktigt fokusera på den egna verksamheten och tillsammans ta ett ansvar för vår miljö genom en grön bilaga i enlighet med bådas våra uppsatta mål och visioner, säger Förvaltningschef Anders Lindström på Trafikförvaltningen.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Ambitiösa tillväxtplaner" för Skanska Nya Hems nya affärsutvecklingschef

Stockholm Bengt Fardelius blir ny affärsutvecklingschef för Skanska Nya Hem Stockholm. Målet nu är att få verksamheten att växa genom markförvärv, och för Fastighetssverige pekar han ut flera områden som är extra intressanta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY