Image
Andreas Georgii, Jerry Johansson och Tommy Fritz diskuterar investeringsläget på Branschens mötesplats i Jönköping den 23 mars.
Andreas Georgii, Jerry Johansson och Tommy Fritz diskuterar investeringsläget på Branschens mötesplats i Jönköping den 23 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Investeringsläget i Jönköpingsregionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 23 mars är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. I en av programpunkterna kommer en kunnig panel diskutera investeringläget i Jönköpingsregionen.
Publicerad den 8 Februari 2023

Intensiteten på transaktionsmarknaden har av kända skäl gått ner rejält under det gångna året. Vad har de stora bolagen i Jönköpingsregionen på gång och hur ser de på utvecklingen? Hur ser trenderna och framtiden ut i den nya, utmanande, verkligheten? I panelsamtalet möter vi Tommy Fritz, vd på Tosito, Andreas Georgii, affärsområdeschef Jönköping på Castellum och Jerry Johansson, förvaltningschef på Nivika Fastigheter.

Säkra din plats här.
(Grupprabatt: Gå tre betala för två - ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Som vanligt bjuder Branschens mötesplats i Jönköpingsregionen i övrigt på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen.


Se programmet här.

Moderator är kunniga och professionella Kristina Alvendal och hon har expertkommentator Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Läs mer om de medverkande talarna här.

På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Jönköpings kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:









Partner:




Mer från Fastighetssverige