Image
Årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping inleds men en trio tunga analyser för full koll i en orolig omvärld.
Från vänster: Daniel Bergvall, Maryrose David och Sven Rydell.
Årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping inleds men en trio tunga analyser för full koll i en orolig omvärld. Från vänster: Daniel Bergvall, Maryrose David och Sven Rydell.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Analyserna som ger dig full koll i en orolig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 23 mars är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Dagen inleds med en rad tunga analyser som ger dig full koll i den oroliga omvärld som vi befinner oss i – allt för att du ska kunna fatta bra affärsbeslut framåt.
Publicerad den 25 Januari 2023

Det första föredraget är Makroanalys: Osäkra tider: Inflation, räntor, lågkonjunktur, och geopolitiska utmaningar. Det händer oerhört mycket i den makroekonomiska världen. Hur hårt kommer det slå mot ekonomin? Frågorna besvaras av Daniel Bergvall, makroekonom på SEB.

Därefter är det dags för Savills analyschef Maryrose David att analysera fastighetsmarknadens segment: Efter transaktionsrekord 2021 så gick transaktionsvolymen tillbaka under fjolåret. De stora jättarna är numera nettosäljare snarare än nettoköpare. Vad kan vi vänta oss av fastighetsmarknaden 2023? Här redovisas förutsättningarna och vilka segment som kommer fortsätta blomstra.

Och så avslutas analysblocket med programpunkten: Läget i Jönköpingsregionen: Jönköpings kommun tappar placeringar i den senaste mätningen av Sveriges Näringsliv gällande kommuners näringslivsklimat. Hur ser tillväxt- och arbetslöshetsutvecklingen ut? Och vad krävs för att Jönköping ska börja klättra på listan igen? Talare här är Sven Rydell, näringslivschef i Jönköpings kommun.

Som vanligt bjuder Branschens mötesplats i Jönköpingsregionen i övrigt på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen.

Säkra din plats här.
(Grupprabatt: Gå tre betala för två - ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Se programmet här.

Moderator är kunniga och professionella Kristina Alvendal.

Läs mer om de medverkande talarna här.

På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Jönköpings kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:

Partner:
Mer från Fastighetssverige