Image
Cecilia Gunnarsson.
Cecilia Gunnarsson. Bild: JLL

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning – läget på marknaden

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning på Stockholm Waterfront inleds med en genomgång av det aktuella läget på fastighetsmarknaden, signerad JLL:s analyschef Cecilia Gunnarsson.
Publicerad den 5 November 2019

Den svenska fastighetsmarknaden har de senaste åren präglats av de rekordlåga räntorna som har gett en rejäl skjuts uppåt för värden och priser. Men retailmarknaden sviktar av samma transformation som ger logistikmarknaden ett uppsving. Bostadsutvecklarna har problem – samtidigt som det råder stor bostadsbrist. Kontorsmarknaden ser än så länge väldigt stabil ut – men konjunktursignalerna vittnar om en kommande avmattning. Vad kan vi vänta oss framöver? Hur påverkar de stora makrofrågorna med Trump, Brexit och handelskrig? JLL:s Cecilia Gunnarsson ger sin syn på marknadsläget på Stockholm Waterfront den 27 november.

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning är ett heldagsseminarium om fastighetssektorn med förvaltningsfrågorna i fokus. De senaste trenderna blandas med tips och case från dagens förvaltningsvardag.

Du ser hela programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige