Image

Fasticon rekryterar från Newsec

Karriär Daniel Kronheffer är ny regionchef Stockholm på Fasticon. Han kommer även att ansvara för affärsområdet affärsstöd.
Publicerad den 11 Maj 2012
Daniel Kronheffer. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Daniel Kronheffer. Bild: Fasticon.

Daniel Kronheffer har en bakgrund som managementkonsult, först på The Boston Consulting Group och därefter på Tyréns, då med fokus på bygg- och fastighetsbranschen.

De senaste fem åren har Daniel innehaft olika positioner inom Strongholdkoncernen, och då främst på Newsec Asset Management där han suttit med i ledningsgruppen och ansvarat för bland annat nyförsäljning, uthyrning, affärsutveckling och projekt.

- Jag ser fram emot att tillsammans med Fasticons medarbetare, växa och utveckla verksamheten, säger Daniel Kronheffer.

- Daniel kommer med sina erfarenheter inom fastighetsbranschen och som managementkonsult, att vara en stor tillgång för Fasticons framtida utveckling, säger Roger Bengtsson, vd på Fasticon AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY