Image

Ellsäter lämnar JLL - bildar nytt bolag

BOLAG Lars Ellsäter startar det nya bolaget Ferax Fastighetskonsult AB. Han kommer närmast från en tjänst som Associate Director och Senior Projektledare inom affärsområde Tenant Representation på Jones Lang LaSalle.
Publicerad den 13 Augusti 2008

Ferax Fastighetskonsult AB är bildat i nära samarbete med bolaget Ferax Projektstyrning som tillhandahåller resurser för ledning och styrning av bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt.

Lars Ellsäter har 25 års erfarenhet från fastighetsbranschen där han jobbat på Sveriges större fastighetsbolag och kom senast från Fabege före JLL. Lars har bland annat varit marknadschef och jobbat med projektutveckling med flera stora utvecklingsprojekt, till exempel Järla Sjö och Klara Zenit.

Han har en bred erfarenhet från flera branscher och har bland annat varit vd för Tammsviks kursgård AB.

- Jag kände ett behov av att jobba mer direkt mot fastighetsbolagen och branschen. Det nya företaget skapar en plattform att i nära samarbete med fastighetsägare tillföra en spetskompetens inom projektutveckling och uthyrning. När den här möjligheten dök upp var det bara att köra, säger Lars Ellsäter.

Med på resan från start finns också Tom Wadegård, även han från JLL.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige