Image
Ekopack hyr 6 300 kvadratmeter i MG Malmö Park.
Ekopack hyr 6 300 kvadratmeter i MG Malmö Park.

Ekopack hyr 6 300 kvadratmeter i MG Malmö Park

Uthyrning MG Real Estate har tecknat ett nytt hyresavtal med Ekopack om 6 300 kvadratmeter i MG Malmö Park. Ekopack är en del av Optigroup, en ledande grossist inom förpackningslösningar.
Publicerad den 30 Januari 2023
Ekopack hyr 6 300 kvadratmeter i MG Malmö Park. Ekopack hyr 6 300 kvadratmeter i MG Malmö Park.

Uthyrningen omfattar nybyggda lager- och logistiklokaler om 6 300 kvadratmeter i ett av Sverige mest attraktiva logistiklägen, Malmö hamn. Tillträde beräknas kunna ske under april 2023.

Cushman & Wakefield har agerat uthyrningsrådgivare åt MG Real Estate.

– Vi är oerhört glada över att vårt team har kunnat hjälpa MG Real Estate med denna uthyrning i Malmö hamn. Uthyrningen är ännu ett bevis på att segmentet har fortsatt hög efterfrågan och goda framtidsutsikter, säger Rikard Skoglund, Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige