Image

Den nya bostadspolitiken - vad händer nu?

Lokalmarknadsdagen Vår Sveriges komplicerade parlamentariska läge är särskilt allvarligt för bostadspolitiken som ur många perspektiv är i kraftigt behov av reformer. Vad betyder det nya politiska läget för bostadspolitiken de närmaste åren och hur ska branschen egentligen agera? Svaren ges av Lennart Weiss på Branschens mötesplats i Göteborg den 17 januari.
Publicerad den 10 December 2018
Lennart Weiss Bild: Niclas Liedberg
Lennart Weiss

Lennart Weiss är kommersiell direktör och talesperson på Veidekke där han har en övergripande roll inom Sverigeverksamheten med fokus på utveckling av varumärket och affärsstrategier. Han har en politisk karriär i bagaget (S) med uppdrag inom regeringskansliet och Stockholms läns landsting. Han var tidigare vd för Svefa och dessförinnan verksam inom HSB Sverige.
På Lokalmarknadsdagen kommer han diskutera vad det nya politiska läget innebär för bostadspolitiken de närmaste åren.

Fastighetsåret 2019 sparkas igång den 17 januari när branschen samlas på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Säkra din plats här! (Boka tidigt-rabatt 4 för 3, gäller till och med 21 december)

Dagen kommer att innehålla en hel del inspiration och fördjupning – på Lokalmarknadsdagen får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Business Region Göteborg.

Partners är Advokatfirman Delphi, Fasticon och Novi Real Estate.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige