Image

D2 Arkitektur & Projektledning växer

Bolag D2 Arkitektur & Projektledning har anställt Kristina Deuschl som ny projektledare.
Publicerad den 17 Februari 2016

Samarbetet påbörjades redan 2014 med IT-företaget Axians kontorsflyttprojekt. D2 Arkitektur & Projektledning var delaktiga från tidig behovsanalys till stöd under byggfasen och genomförande av hela inredningen. Kristina Deuschl var projektledare för projektet hos Axians.

– Tack vare möjligheten att jobba tillsammans som kund och uppdragsgivare fick vi lära känna varandra. Kristina är väldigt professionell och lätt att samarbeta med, så när hon visade intresse att komma och jobba hos oss var valet enkelt. Vår kompetens har breddats ytterligare med Kristina hos oss, berättar Carl Rössner, delägare och arkitekt hos D2.

Kristina Deuschl är civilingenjör med lång erfarenhet som projektledare på Ericsson och nu senast Axians. En bakgrund även inom materialteknik och inköp kompletterar väl kompetensbehovet i den nya rollen.

– Jag är glad att få möjlighet att bidra till och delta i D2 Arkitektur & Projektlednings arbete. Att själv har varit på beställarsidan och uppleva det positiva resultatet av ett nära samarbete med ett arkitektkontor vid en kontorsflytt är jag övertygad om kommer vara en styrka i min nya roll, säger Kristina Deuschl.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige