Image

Corem omförhandlar 73 000 kvadratmeter

Uthyrning Corem har omförhandlat samtliga gällande hyresavtal med bolagets största hyresgäst, Ericsson.
Publicerad den 31 Mars 2014
Annons
Image
Eva Landén. Bild: Corem
Eva Landén.

Hyresomförhandlingarna omfattar de tre fastigheterna i Katrineholm, Kumla och Borås.

Totalt omfattar kontrakten cirka 73 000 kvadratmeter med en genomsnittlig kontraktstid om cirka fem år. Det sammanlagda kontraktsvärdet uppgår till drygt 200 miljoner kronor.

Under hyresprioden kommer Ericsson successivt att frånträda cirka 8 000 kvadratmeter. De frånträdda ytorna är till största del hänförliga till fastigheten i Kumla där Corem bedömer uthyrningspotentialen som mycket god.

- Vi är väldigt nöjda över att kunna offentliggöra våra omförhandlade Ericssonkontrakt. De nya kontrakten ger en ökad stabilitet i våra hyresintäkter och bidrar till en förbättrad kontraktsduration för hela bolaget. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Ericsson, säger Eva Landén.

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY