Image

Corem köper i Jönköping

Transaktioner Corem köper en fastighet i Jönköping för 42 miljoner kronor.
Publicerad den 24 November 2015
Eva Landén. Bild: Corem
Eva Landén.

Corem köper Flahult 21:36 i Torsvik, Jönköping. Fastigheten omfattar cirka 7 050 kvadratmeter uthyrbar area, främst produktions- och lagerytor och ligger i direkt anslutning till Corems befintliga bestånd i området.

Fastigheten är fullt uthyrd och i samband med tillträdet tecknas ett nytt 15-årigt avtal, vilket omfattar hela fastigheten.

- Vi har länge tittat på Torsvik och velat expandera i området. Flahult 21:36 har ett utmärkt geografiskt läge, precis intill E4 cirka en mil söder om Jönköping. Torsviks Industriområde är kommunens största och snabbast växande verksamhetsområde, där bland annat Ikea och Elgiganten har sina distributionscentraler. Fastigheten utgör ett bra komplement till Region Småland och passar väl in bland våra övriga fastigheter i Jönköping, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige