Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: David Schmidt/Pixprovider

Corem hyr ut i Jönköping

Bolag Företaget har tecknat ett avtal med Instabox som omfattar 2 400 kvadratmeter.
Publicerad den 13 Juni 2020

Instabox kommer att hyra 2 400 kvadratmeter i Jönköping på ett fyraårigt avtal och med tillträde den 1 augusti 2020.

Den aktuella fastigheten Öskaret 16 omfattar 8 400 kvadratmeter och ligger i industriområdet Haga i korsningen mellan E4 och E40 söder om Jönköping. Corem äger 16 fastigheter med cirka 50 000 kvadratmeter uthyrbar yta i närområdet.

Instabox är en frakttjänst för nätbutiker. De levererar paket till så kallade smarta skåp och finns på ett hundratal platser runt om i landet.

– Vi är glada över att etablera oss i Jönköping som har ett utmärkt logistikläge. Vi behöver vara där våra kunder finns, både nätbutikernas lagerverksamhet och konsumenterna. Då passar Jönköping väldigt bra och vi har en ambitiös plan för fortsatt expansion i regionen, säger Christian Karlander, Sverigechef på Instabox, enligt ett pressmeddelande.

– Vi hälsar Instabox varmt välkomna som hyresgäst och ser fram emot ett gott och långt samarbete. Vi tror på nya lösningar inom logistiksektorn och Instabox är en av de som ligger i framkant. Jönköping är en av våra prioriterade orter och vi delar Instabox syn på det goda logistikläget. Både Haga och det närliggande Ljungarum, där vi äger ett flertal fastigheter, är områden som passar väldigt bra för citynära logistik, säger Corems vd Eva Landén.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY