Image

Corem hyr ut 9 000 kvadratmeter

Uthyrning Corem har tecknat nytt hyresavtal med e-handelsföretaget Outnorth i fastigheten Lådan 1 i Växjö. Avtalet löper om totalt sex år och omfattar 9 000 kvadratmeter, varav 800 kvadratmeter är kontor.
Publicerad den 27 November 2013
Annons
Image
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Outnorth.se är en av landets ledande e-handelsaktörer när det gäller friluftsartiklar.

Totalt har Corem hyrt ut cirka 13 000 kvadratmeter i Växjö under november.

Fastigheten har tidigare varit regionlager för Coop och har funktionella ytor som möjliggör många olika lokallösningar.

- Detta är vår andra uthyrning i fastigheten under senaste månaden. Vi har lagt mycket kraft på att analysera hyresmarknaden i Växjö och söka upp potentiella hyresgäster vilket har gett positiva resultat. Våra fastigheter i Växjö har flexibla ytor och kontor som enkelt möter dagens efterfrågade standard. Med Outnorth som hyresgäst tar vi ytterligare en marknadsdel bland e-handelsföretagen, vi välkomnar Outnorth och ser fram emot samarbetet, säger Eva Landén, vd på Corem.

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY