Image
Lastkajen 3 i Stockholm får ny hyresgäst.
Lastkajen 3 i Stockholm får ny hyresgäst. Bild: Corem

Corem hyr ut 2 400 kvadratmeter i Stockholm

Uthyrning Corem välkomnar Gordon till nya och moderna logistiklokaler i Stockholm. Ett nytt och modernt kyl- och fryslager om cirka 2 400 kvadratmeter invigs. Gordon, som levererar branschledande lösningar inom logistik för kyld mat och läkemedel, flyttar in i logistikfastigheten Lastkajen 3 vilken Corem byggt om och anpassat till ett stort kyllager.
Publicerad den 14 Juni 2023

Fastigheten är belägen med bästa skyltläge utmed E4, vid infarten till Södra länken i Västberga industriområde, i Stockholm. Ombyggnationen började hösten 2022 och inflyttning kunde ske i början av juni 2023. Längden på hyresavtalet är 10 år.

– Det är mycket glädjande att vi nu har projekterat och omvandlat en äldre lagerlokal till ett nytt och modernt kyl- och fryslager inom last mile-logistik för Gordons räkning. Inom e-handel har sista milen-leveranser blivit allt viktigare för konsumentens köpupplevelse, säger Jan Salmelin, affärsenhetschef Stockholm Syd Logistik på Corem.

– Corem har varit lyhörda för våra önskemål om moderna och ändamålsenliga lokaler, samarbetet har fungerat mycket bra genom hela processen, säger Fred Skantze, affärsutveckling, Gordon.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige