Image

Corem förlänger med sin största hyresgäst

Uthyrning Corem har förnyat och förlängt sina hyresavtal med Ericsson i Katrineholm och Borås.
Publicerad den 23 Februari 2011
Annons
Image

De nya avtalstiderna är fyra respektive fem år. Avtalen omfattar cirka 44 000 kvadratmeter och har ett sammanlagt hyresvärde som överstiger 115 miljoner kronor.

- Vi har Ericsson som hyresgäst i fem av våra fastigheter och ser mycket positivt på att de återigen har gett oss förnyat förtroende. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med vår största hyresgäst, säger Corems vd Rutger Arnhult.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY