Image

CLS noterar obligation på Stockholmsbörsen

Bolag Sten Mörtstedt-kontrollerade CLS Holdings emitterar obligationer för 300 miljoner kronor. Dessa kommer att noteras på Stockholmsbörsen så snart som möjligt, men senast 30 september.
Publicerad den 15 April 2011

Carnegie har arbetat med emissionen för CLS.

Den 26 april kommer CLS också att få utdelning om cirka 204 miljoner kronor från sitt innehav i Catena, som delar ut 53 kronor per aktie i extrautdelning.

- Vi har varit angelägna om att utveckla alternativa former för konkurrenskraftig finansiering eftersom vi anser att traditionell bankutlåning till fastighetssektorn kommer att vara svårt att genomföra framöver, säger Sten Mörtstedt, ordförande i CLS.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige