Image

Christel Armstrong Darvik till Proteks styrelse

Bolag Christel Armstrong Darvik tar plats i Protek Developments styrelse som rådgivare.
Publicerad den 30 Oktober 2018
Christel Armstrong Darvik. Bild: Protek
Christel Armstrong Darvik.

Christel Armstrong Darvik har en lång historik som företagsledare på olika fastighetsbolag, senast som vd och koncernchef på Stena Fastigheter. Dessförinnan hade hon en gedigen karriär som byggentreprenör. För närvarande har hon en roll som senior rådgivare åt Stena Fastigheter och engagerar sig åt styrelsearbete i flertalet bolag och stiftelser.

– Jag drivs av att bygga ett bra samhälle och där ser jag att Protek har en viktig del i att medverka i den utvecklingen. Det saknas skickliga projektledare och här kan Protek göra stor skillnad. Att utveckla människor och att göra affärer är något som intresserar mig mycket och jag delar Proteks värdegrund. Med mina erfarenheter från både entreprenad- och fastighetssidan hoppas jag kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling i bolaget, säger Christel Armstrong Darvik.

– Vi är fantastiskt glada över detta samarbete. Med sitt inspirerande ledarskap, passion för både människor och affärer och sitt breda nätverk är vi övertygade om att Christel Armstrong Darvik kommer bidra till en fortsatt positiv utveckling i bolaget. Rolf Åkerman, före detta regionchef på Vasakronan, har under flera år suttit i Proteks styrelse och har förutom ett brett entreprenad- och fastighetskunnande också bidragit med kunskap och fokus på kundrelationer. Vi tror att deras samlade kompetens, erfarenhet och personligheter kompletterar varandra på bästa sätt, säger Bengt Ulvsgärd, styrelseordförande på Protek.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige