Image

Catena köper smått i Åhus

Transaktioner Catena köper fastigheten Misteln 1 i Åhus, Kristianstads kommun, från Van Dieren Sweden AB för 20 miljoner kronor.
Publicerad den 20 Maj 2015
Gustaf Hermelin. Bild: Catena
Gustaf Hermelin.

På fastigheten, som har en markareal på 22 000 kvadratmeter, finns hårdgjorda uppställningsytor och ett logistiklager om cirka 2 000 kvadratmeter i nära anslutning till E22.

Fastigheten är nyuppförd och ett tioårigt avtal har tecknats med Van Dieren Sweden AB. Hyresintäkten uppgår årligen till cirka 1,4 miljoner kronor.

- Förvärvet stärker Catenas position och marknadsnärvaro i region Öresund och medför framför allt ett utökat samarbete med en stor och expansiv kund, säger vd Gustaf Hermelin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige