Image

Briggen hyr ut sitt egna kontor

UTHYRNING Den 1 september övertar ett av världens största telekomföretag Briggens kontor i Lund.
Publicerad den 27 Augusti 2010

Huawei etablerar sig i Skåne. Den 1 september övertar telekomjätten Huawei Briggens kontor på Edison Park i Lund.

-Vi kommer att etablera ett tillfälligt kontor i någon av våra fastigheter i Lund för att åter flytta tillbaka in i en nybyggd och anpassad lokal på Edison Park, säger Adam Falkenström, förvaltningschef på Briggen i Lund.

Briggen äger och utvecklar flera fastigheter med kontor och lager/industrilokaler i Lund och ser att efterfrågan på kontor med den kvalitet som Edison Park erbjuder är stark. Därför förbereder Briggen att starta bygget av sista etappen på Edison Park. Den beräknas vara färdigställd vi årsskiftet 2011/2012. Huaweis etablering på Edison Park stärker ytterligare fastighetens och områdets karaktär av ett kluster med kunskapsintensiva företag.

-Vi kommer nu att fokusera på Huaweis inflyttning i vår kontor, så att den går så snabbt och effektivt som möjligt, säger Caroline Fredberg, marknadschef på Briggen.

Huaweis lokaler är på 253 kvadratmeter och kontraktstiden uppgår till tre år.

Under sommaren har Briggen bland annat hyrt ut till Northern Logistic Property på Edison Park som är nya i Lund, Eden Springs Sweden som har flyttat sitt kontor till Briggens fastighet på Fosievägen 15 i Malmö samt Bestseller som etablerar sig på Södra Förstadsgatan 23, Malmö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige