Image

Bandidos annonserar efter klubblokal

OJDÅ! Bandidos i Västmanland letar efter ny klubblokal. Nu annonserar MC-gänget på köp- och säljsajten Blocket under rubriken: "Finns det någon som vågar hyra ut lokal".
Publicerad den 12 Juni 2008

"Bestämmer du eller polis o media över din fastighet/lokal om det är du, är vi en mc klubb som vill hyra
Vi garanterar hyra och ett lungt o säkert område, ev förslag mailas"

Detta skriver klubben i sin annons.
- Vi har tyvärr inte fått något svar än, säger en medlem till Vestmanlands läns tidning.

Tidigare höll Bandidos till i värmestugan på Norra Vallby i Västerås men avhystes därifrån förra sommaren efter att de inte hade skött hyresinbetalningarna.

Drygt två månader senare var de nära att få ett andrahandskontrakt på Gideonsberg i Västerås, men det stoppades då fastighetsägaren fick klart för sig vilka det var som ville hyra.

Polisens kamp mot den organiserade brottsligheten i Västmanland verkar ha lyckats, skriver VLT. Sedan i höstas då den numera nedlagda Hog Riders-avdelningen i Tillberga attackerades av Bandidos och dess undergrupp X-team har polisen ideligen arbetat med att störa medlemmarna.

Enligt Per Ågren, tillförordnad länspolismästare, är syftet enkelt: Det handlar om att gängen inte ska få etablera sig.

- Får de ett ställe att vara på, att samlas på, får de en helt annan kontinuitet i sin verksamhet. För sådana här gäng är en lokal en viktig symbolfråga. Lokalen blir lite av en borg där de kan visa upp sig ifrån, säger Per Ågren till VLT.

Polisen har försökt få bort annonsen från sajten, men eftersom det inte står något brottsligt i den finns inget lagrum att stödja sig mot

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige