Image
Bild: Semrén & Månsson.

Aspelin Ramm flyttar till Pedagogen Park

Bolag Som vi tidigare berättat har Aspelin Ramm nu fått klart med den första hyresgästen i sitt utvecklingsprojekt Pedagogen Park i Mölndal – Karin Boyeskolan. Nu står det också klart att Aspelin Ramm själva flyttar till Pedagogen Park.
Publicerad den 12 Augusti 2011
Pedagogen Park. Bild: Semrén & Månsson. Bild: Semrén & Månsson.
Pedagogen Park. Bild: Semrén & Månsson. Lennart Karlsson. Foto: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Lennart Karlsson. Foto: Emma Granberg.

När Karin Boyeskolan flyttar in i sina nya lokaler om 910 kvadratmeter på Pedagogen Park är redan Aspelin Ramm Fastigheter på plats.
Aspelin Ramm Fastigheter flyttar nämligen hela sin verksamhet från ett tidigare utvecklingsprojekt, köpcentrumet 421 i Högsbo, till de nya lokalerna i Pedagogen Park.

– Vi vill vara nära våra utvecklingsprojekt och trivs tillsammans med våra hyresgäster. När vi är på plats blir vi lyhörda för idéer och önskemål hos våra kunder och kan snabbt ta ställning till om dessa är möjliga att genomföra. När vi utvecklade köpcentrumet 421 fanns vi fysiskt på plats vilket var viktigt för oss men även uppskattat av våra hyresgäster, säger Lennart Karlsson, vd Aspelin Ramm Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige