Image
Magnus Andersson, vd & Ken Wendelin, cfo & vvd, Aros Bostad.
Magnus Andersson, vd & Ken Wendelin, cfo & vvd, Aros Bostad. Bild: Aros bostad

Aros Bostad erhåller bygglov för 22 nya bostäder på Ekerö

Bolag Aros Bostadsutveckling har erhållit bygglov för 22 nya bostäder i projektet Hofgården inom Ekerö kommun, vilket är del av den byggrättsportfölj som förvärvades av ALM Equity under 2022.
Publicerad den 8 Februari 2023

Bygglovet omfattar 22 bostäder i den tredje och sista etappen av småhus inom området Ekerövallen. Produktionsstart planeras till hösten 2023. För den andra etappen, Gällsta, pågår försäljning och byggnation med planerat färdigställande i slutet av tredje kvartalet 2023.

Aros Bostad utvecklar bostäder med geografiskt fokus på områden med goda kommunikationer inom Storstockholm, Uppsala och
Mälardalen. Bolaget bildades 2006 och driver, per den 30 september 2022, 34 bostadsprojekt i olika utvecklingsskeden, motsvarande cirka 5 000 bostäder.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Standardiserad digitalisering nödvändig, menar experten

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige