Image

Areim förstärker transaktionssidan

KARRIäR Areim förstärker sin transaktionskapacitet genom att rekrytera den tidigare Savills-medarbetaren Jonas Winter.
Publicerad den 29 April 2010

Jonas Winter har arbetat med fastighetstransaktioner i över 15 år och varit med i uppbyggnaden av först Tufvesson & Partners och därefter Savills Sweden. Därutöver är han en av grundarna till tidningen Fastighetsnytt.

- Efter att ha samarbetat med Jonas som rådgivare och då Jonas nu valt att lämna konsultrollen såg vi en möjlighet att rekrytera en person som på ett utmärkt sätt kompletterar vår nuvarande organisation. Både erfarenheten från transaktionsidan men också erfarenheten av att bygga upp partnerägda entreprenöriellt ledda bolag kommer utgöra viktiga bidrag i Jonas arbete för Areims fortsatta uppbyggnad säger Leif Andersson, vd på Areim.

Den 1 september 2010 är preliminärt Jonas Winters första arbetsdag på Areim.

- Jag tilltalas av att arbeta i en ytterst kompetent organisation och dessutom med några av världens största och mest professionella investerare. Att efter lång tid som rådgivare gå till investerarsidan känns mycket stimulerande och inspirerande, säger Jonas Winter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige