Image
Anna Jansson.
Anna Jansson. Bild: Löfbergs Fastigheter

Anna Jansson ny i styrelsen för Löfberg Fastigheter

Bolag Anna Jansson har valts in i styrelsen för Löfberg Fastigheter. Anna har drygt 15 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och är i dag vd för Byggnor Närke AB i Örebro.
Publicerad den 22 November 2022

– Anna har gedigna kunskaper och erfarenheter, bland annat från den positiva stadsutvecklingen i Örebro som är väldigt inspirerande, och jag är övertygad om att hon kommer att tillföra nya perspektiv som bidrar till vår fortsatta utveckling, säger Therese Gustafsson, styrelseordförande i Löfberg Fastigheter.
– Ett uppdrag som känns spännande på många sätt. Jag gillar Löfberg Fastigheters samhällsengagemang och ambitionen att bidra till en hållbar utveckling i Karlstad med omnejd, och ser fram emot att vara en del i det arbetet, säger Anna Jansson.

Löfberg Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar fastigheter i Karlstad med omnejd. Företaget har bland annat utvecklat Bryggudden till en levande stadsdel med 700 bostäder, kontor, restauranger, handel och annan service. Nu pågår en liknande utveckling i Tullholmsviken där Löfberg Fastigheter bidrar med bostäder, affärslokaler och ett kulturhus.

Löfberg Fastigheter är en del av Bröderna Löfberg som även äger Kafferosteriet Löfbergs och Löfberg Invest.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige