Image
Anna Jansson.
Anna Jansson. Bild: Löfbergs Fastigheter

Anna Jansson ny i styrelsen för Löfberg Fastigheter

Bolag Anna Jansson har valts in i styrelsen för Löfberg Fastigheter. Anna har drygt 15 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och är i dag vd för Byggnor Närke AB i Örebro.
Publicerad den 22 November 2022

– Anna har gedigna kunskaper och erfarenheter, bland annat från den positiva stadsutvecklingen i Örebro som är väldigt inspirerande, och jag är övertygad om att hon kommer att tillföra nya perspektiv som bidrar till vår fortsatta utveckling, säger Therese Gustafsson, styrelseordförande i Löfberg Fastigheter.
– Ett uppdrag som känns spännande på många sätt. Jag gillar Löfberg Fastigheters samhällsengagemang och ambitionen att bidra till en hållbar utveckling i Karlstad med omnejd, och ser fram emot att vara en del i det arbetet, säger Anna Jansson.

Löfberg Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar fastigheter i Karlstad med omnejd. Företaget har bland annat utvecklat Bryggudden till en levande stadsdel med 700 bostäder, kontor, restauranger, handel och annan service. Nu pågår en liknande utveckling i Tullholmsviken där Löfberg Fastigheter bidrar med bostäder, affärslokaler och ett kulturhus.

Löfberg Fastigheter är en del av Bröderna Löfberg som även äger Kafferosteriet Löfbergs och Löfberg Invest.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige