Image

Älvstranden Utveckling hyr ut på Gullbergsvass

UTHYRNING Älvstranden Utveckling hyr ut kontor, personalutrymmen, lager och parkeringsyta till Terminal G, Orusttrafiken, Balfour Beatty och Van Dieren i Gullbergsvass i Göteborg.
Publicerad den 30 Augusti 2010

Under våren och sommaren har uthyrningsarbetet med att hyra ut Gullbergsvassterminalen tagit fart. Förutom tidigare kommunicerade uthyrningar till Västra Götalandsregionens internkonferens och JMS Gocart, som är Sveriges första elgocartbana inomhus, har Älvstranden skrivit avtal med ytterligare fyra hyresgäster.

Terminal G tillhandahåller servicetjänster för bussbolag som agerar i regionen och erbjuder alltifrån tankning och tvätt till personal åt bussbolagen. Orusttrafiken bedriver busstrafik. Balfour Beatty Rail AB, verksamt inom järnvägsinfrastrukturområdet, har drift och underhåll av järnvägsbanor i Västra Götaland omfattande totalt ca127 mil järnväg på uppdrag från Banverket. Van Dieren erbjuder kombitransporter både inom Sverige och internationellt.

- Området håller på att ta form och utvecklas från att ha varit ett rent logistikområde till att bli mer av en företagspark med en spännande mix av företag och publik verksamhet, säger Annica Tisell, ansvarig för uthyrningen i Gullbergsvass på Älvstranden Utveckling.

- Snart kanske vi kan öppna den gamla \\\″ASG restaurangen\\\″ som stått tom under en period. Det skulle naturligtvis göra området än mer attraktivt för dem som arbetar där. Kanske kan det även locka lunchgäster från kringliggande områden. Kan vi hitta någon som vill driva och utveckla den lilla udda restaurangen tror vi det kan vara intressant, säger Martin Arnell på Jones Lang LaSalle som har i uppdrag av Älvstranden Utveckling att utveckla, marknadsföra och hyra ut lokalerna på Gullbergsvass.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten avslår Oscar Properties överklagan om nekad rekonstruktion

Bolag Den 20 maj överklagade Oscar Properties tingsrättens beslut att neka bolaget rekonstruktion och nu har Svea hovrätt gjort sin bedömning i frågan – beslutet är att de avslår bolagets överklagan, det framgår av en handling från hovrätten som Fastighetssverige tagit del av.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige