Image
Mohammed Al-Amoudi
Mohammed Al-Amoudi Bild: Preem

Al-Amoudi frisläppt

Bolag Efter över ett år i saudisk fångenskap har Midroc- och Preemägaren Mohammed Al-Amoudi nu släpptas fri.
Publicerad den 28 Januari 2019

– Han har haft kontakt med sin familj och det skedde för ett par timmar sedan och då fick man bekräftat att han var släppt. Sen har vi inga uppgifter på vart han är på väg eller var han befinner sig just nu, säger Preems presschef Niclas Brantingson till Dagens Industri.

Även Roger Wikström, vd för Midroc Europe, bekräftar frisläppandet, precis som Al-Amoudis internationella presskontakt Tim Pendry:

– Jag förväntar mig ett fullständigt uttalande inom de kommande 24-48 timmarna, säger han enligt DI.

Mohammed Al-Amoudi var en av hundratals prinsar och affärsmän som under uppmärksammade former greps av en så kallad antikorruptionsenhet ledd av den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman under hösten 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige