Image
Kamaxeln.
Kamaxeln. Bild: Acrinova.

Acrinova förvärvar fastighet

Bolag Företaget förvärvar fastigheten Kamaxeln 5 på Toftanäsområdet i Malmö.
Publicerad den 16 Maj 2020

Acrinova fortsätter planenligt sin expansion med ytterligare ett förvärv.

Fastigheten är uppförd som lager och logistikfastighet om cirka 1 000 kvadratmeter med möjlighet att komplettera med kontor på entresolplan om cirka 300 kvadratmeter.

– Riktigt kul att komma i mål med den här fastigheten som passar in utmärkt i vår portfölj. Vi har länge letat på Toftanäsområdet som vi tycker ligger bra till med närhet till dom stora motorvägarna och Inre Ringvägen, säger Acrinovas vd Ulf Wallén, enligt ett pressmeddelande.

Fastigheten som uppfördes år 2005 är i dag vakant och oinredd med stora möjligheter för kommande hyresgäst att vara med och påverka utformningen.

– Vi har förvärvat en vakant projektfastighet och kommer naturligtvis omgående att arbeta för att hitta hyresgäst till fastigheten. Vi kommer också undersöka möjligheten för eventuell nybyggnation på fastigheten vars tomtarea är på drygt 5 100 kvadratmeter, säger Ulf Wallén.

Newsec var säljarens rådgivare i transaktionen. Det var en smal process där Acrinova var ett av de utvalda bolagen som fick möjlighet att ta del av affären.

Fastigheten tillträds den 15 maj och köpeskillingen är 12 miljoner kronor.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige