Image

100-miljonersprojekt i Stadshagen

BYGG Stiftelsen Arbetarebostadsfonden har tecknat ett samverkansavtal med Einar Mattsson Byggnads AB om totalrenovering av 132 lägenheter i Stadshagen i Stockholm. Investeringen uppgår till 100 miljoner kronor.
Publicerad den 16 Oktober 2008

Ett mindre antal nya lägenheter kommer också att tillskapas.

– Vi är väldigt glada att kunna göra ett samverkansprojekt tillsammans med Einar Mattson Byggnads AB som vi har goda erfarenheter av och som är kända som ett seriöst och professionellt företag. De, liksom vi, har en lång historia som borgar för god kvalité, säger Catarina Johansson Nyman, vd på Arbetarebostadsfonden.

Husen är byggda i början av 40-talet och skall genomgå en totalombyggnad.
- Energimålen är högst ställda och vår vision är att spara 40 procent av energiförbrukningen. Vi är helt övertygade om att vi kommer att klara det till rimliga kostnader, säger Johansson Nyman.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Platzer på jakt efter försäljning

Bolag Deadline närmar sig. I fjärde kvartalet går Platzer mot att förvärva Mimo av NCC. I samma mening så är det strategiskt försäljning som nämns. Det berättar vd Johanna Hult Rentsch när hon presenterar läget i bolagets ekonomi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige