Image

Wihlborgs satsar 175 miljoner kronor i Helsingborg

Bygg Wihlborgs investerar 175 miljoner kronor i Helsingborg.Totalt rör det sig om 16 800 kvadratmeter.
Publicerad den 26 September 2011

På Väla Södra, Rubinen 1, uppförs en byggnad på 8 500 kvadratmeter som innehåller lager, kyl- och frysrum samt kontor. Hela fastigheten hyrs av Bergaterminalen som är ett familjeföretag verksamt inom spedition, logistik och lagerhållning.

Strax intill på Berga i fastigheten Hillebarden 1, blir det nya butiks- och utställningsutrymmen på 3 900 kvadratmeter åt bland annat Lindströms Bad & Kakel. Och inom samma område på Kroksabeln 20 byggs två nya längor på totalt 4 400 kvadratmeter med butiks- och lagerlokaler. Hyresgäster är bland andra Netlease och Carspekt.

Wihlborgs investeringar uppgår totalt till 175 miljoner kronor och inflyttningarna sker under sommaren/hösten 2012. Nettoavkastningen beräknas bli 8,5 procent.
– Vi ser en stark efterfrågan på lokaler i Helsingborg och vi är glada för förtroendet att få hjälpa till med nya etableringar. Med våra 500 000 kvadratmeter kontor, lager och industri är vi klart marknadsledande i Helsingborg. Detta ger ett mervärde för våra kunder den dagen de behöver förändra sina ytor, eftersom vi alltid kan erbjuda ett annat alternativ inom vårt bestånd, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige