Image
Patrik Persson, teknisk direktör på Wallenstam.
Patrik Persson, teknisk direktör på Wallenstam. Bild: Wallenstam.

Wallenstam inför digitala postboxar i all nyproduktion

Bolag Wallenstam inför digitala postboxar som standard i all nyproduktion av bostäder. Postboxarna integreras med fastigheternas digitala passagesystem vilket ger de boende en enkel och trygg tillgång till sina hem och sin post. Wallenstams befintliga bostadsfastigheter, hem för 10 000 familjer, omfattas i steg två.
Publicerad den 31 Oktober 2020

– Vi har i dagsläget cirka 3 000 hyreslägenheter i produktion. Kvalitet, säkerhet och design har varit viktiga delar i vår överenskommelse med Renz som är vår samarbetspartner i detta, säger Patrik Persson, teknisk direktör på Wallenstam, enligt ett pressmeddelande.

Utöver en förenkling för hyresgästerna då man som boende kan använda samma tagg vid entrédörren som till postboxen och andra läsare finns fördelar även förvaltningsmässigt med en effektiviserad administration.

– Installationen av postboxen e-Line är ett led i vårt utvecklings- och digitaliseringsarbete. Ett initiativ som jag hoppas även ska bidra till att förenkla vardagen för våra bostadshyresgäster. Vi ser i samband med detta även över möjligheterna för installation av leveransboxar i fastigheterna, säger Patrik Persson.

Postboxarna levereras av Renz, ett bolag som firar 95 år 2020 och har fem egna fabriker runt om i Europa.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Roger Akelius: "Leiv behövs hos SBB"

Bolag För Fastighetssverige kommenterar Akelius grundare Roger Akelius fredagens stora bomb i fastighetsbranschen – att Ilija Batljan avgår som vd för SBB och ersätts av Akelius CFO Leiv Synnes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige