Image

Vitec rekryterar chef till produktledningen

KARRIÄR Vitec Fastighetssystem förstärker ledningen i bolaget med Kristofer Olsson som ny chef för produktledningen. Olsson har en bakgrund inom strategisk produktledning och kommer närmast från Ericsson där han verkat inom affärsområdena Multimedia samt Mobile Systems. Han påbörjar sin anställning i januari månad.
Publicerad den 26 Januari 2009

- Med Kristofer Olsson som chef för produktledningen kan vi intensifiera arbetet med att vidareutveckla och förädla vårt erbjudande ut på marknaden. Vi har sett en utvecklingspotential inom detta område internt och får nu med Kristofer Olsson en mycket kompetent och erfaren chef att leda verksamhetsområdet. Under 2009 kommer vi att lägga stort fokus på vårt produkterbjudande. I detta kommer även ökad kundkommunikation kring våra utvecklingsplaner att ligga, säger Tommy Hallberg, vd.

- Jag ser fram emot uppgiften att få leda och utveckla ett så centralt område som produktledningen på Vitec Fastighetssystem. Avdelningen har nyligen etablerats och det skall bli spännande att verka i rollen som har stora inslag av kundnärhet. Att få arbeta med att utveckla produkterbjudandet så att det på bästa sätt möter kundernas förväntningar och krav kommer att bli oerhört stimulerande, säger Kristofer Olsson, ny chef produktledningen för Vitec Fastighetssystem.

Vitec Fastighetssystem AB erbjuder kompletta programvarulösningar för fastighetsförvaltning, ekonomistyrning, energiledning och kundkommunikation. Affärsområdet Fastighet har en årsomsättning på drygt 60 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige