Image

Vista-förseningen kommer kosta Wihlborgs 200 000 i månaden

Bygg/Arkitektur Wihlborgs får en förlängd så kallad byggnadsskyldighet av Malmö kommun för Hyllies nya landmärke Vista, som kommer att bli bolagets största och högsta kontorshus. Förlängningen kommer dock med en extra utgift för bolaget i form av en summa som ska betalas varje månad så länge byggnadsskyldigheten inte är uppfylld. För Fastighetssverige berättar Wihlborgs vd Ulrika Hallengren mer om projektets framdrift efter det att den efterlängtade byggstarten kunde ske i mars i år.
Publicerad den 2 Juni 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige