Image

Tvärvändning - Törnsten börjar inte på Ebab

KARRIÄR Dan Törnsten var klar för tjänsten som fastighetsutvecklingschef på Ebab. Men Colliers lockade tillbaka honom, med en helt ny tjänst. - Det är smickrande att Colliers ledning har lagt ner så mycket tid och energi på mig, säger Törnsten till Fastighetssverige.
Publicerad den 2 September 2008

Runt midsommar i år presenterades Dan Törnsten, som då var Sverigechef för uthyrning och utveckling av kontor på Colliers International, som ny fastighetsutvecklingschef på Ebab.

Men han hann inte börja på sitt nya arbete innan Colliers lockade tillbaka honom.
Törnsten kommer nu att bli affärsutvecklingschef på Colliers, en helt ny tjänst.
- Jag kommer att arbeta inom alla affärsområden inom Colliers, och dessutom en del crossborder för att söka synergieffekter mellan Colliers i flera länder, säger Törnsten till Fastighetssverige.

Varför blev det inte Ebab för din del, det var ju klart?
- Jag var helt inställd på att börja på Ebab under hösten, men sedan kom abrupt andra önskemål från Colliers ägare och koncernledning. Den här nya tjänsten är en jätteutmaning och jag kommer att få jobba på ett helt annat sätt än tidigare.
- Jag vill understryka att Ebab inte har gjort fel på något sätt, det är helt och hållet jag som har backat tillbaka.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige