Image
Västerås Galleria.
Västerås Galleria. Bild: Corem

Två nya uthyrningar för Corem i Gallerian i Västerås

Uthyrning Corem har skrivit kontrakt med Aspia och Knightec som hyresgäster i den nyrenoverade Gallerian i Västerås.
Publicerad den 2 Oktober 2023

Aspia, ett företag inom redovisning, lön och rådgivning, flyttar in i 659 kvadratmeter kontorslokaler i Gallerian i slutet av september 2023. Längden på hyresavtalet är 5 år.

Knightec, ett tjänstebolag specialiserade på produkt- och tjänsteutveckling inom områden som rör energi, hållbarhet och cybersäkerhet, flyttar in i 948 kvadratmeter kontorslokaler i samma byggnad under tredje kvartalet 2024. Längden på hyresavtalet är 7 år.

– Det är mycket glädjande att intresset för våra nya, moderna och flexibla kontor är fortsatt stort. Vi fyller nu upp våra fina gallerior mitt i centrum med en mix av handel, kontor och övrig service för Västerås invånare, säger Tariq Boholm, affärsenhetschef på Corem i Västerås.

Gallerian är belägen mitt i centrala Västerås.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Blir ny börs-vd: "Kul och spännande och så klart en utmanande ny dimension"

Bolag Cibus har funnit efterträdaren till Sverker Källgården. Ny vd från mitten av januari blir Christian Fredrixon. För Fastighetssverige berättar styrelseordförande Patrick Gylling varför valet föll på Christian Fredrixon och Fredrixon själv berättar om sin nya roll, och ger sin syn på bolaget och marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige