Image
Turbinen blir delägare i Lihab.
Turbinen blir delägare i Lihab. Bild: Lihab

Turbinen blir delägare i byggbolag

Bolag Turbinen har gått in som delägare i byggföretaget Lihab och utökar ett redan nära samarbete.
Publicerad den 6 April 2020

Turbinen och Lihab har arbetat tillsammans i flertalet projekt de senaste åren inom bland annat förskola, skola, äldreboende och bostäder och detta med mycket gott resultat.

Lihab grundades 1977 av Lars Hagelin och Lars Lindbergh och drivs idag av Niklas Mellin, Anders Rådestad, Stefan Wallgren och Christofer Westman. Företaget är en komplett byggpartner inom nyproduktion, hyresgästanpassningar och byggservice.

Genom denna investering säkerställer vi på Turbinens en framtida god utveckling av vår projektportfölj med kommande byggnationer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige