Image

Trögt för ägarlägenheter i Visby

Bostäder Peab har haft svårt att sälja bostadsrätter i Visbys innerstad, och presenterade i april ett koncept med ägarlägenheter. Men det har inte heller fungerat och nu läggs planerna på is.
Publicerad den 27 Augusti 2013

Det handlar om fastigheter som Peab köpt av regionen i Visbys innerstad. Men intresset för ägarlägenheter har varit för litet, skriver Gotlands Tidningar.

- Det har funnits ett visst intresse, men inte tillräckligt. Sverige var kanske inte redo för det här ännu, säger P-O Svensson vid Peab till Gotlands Tidningar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige