Image
Från vänster: Daniel Nilsson, Linnea Emmot Tiger och Andreas Björklund.
Från vänster: Daniel Nilsson, Linnea Emmot Tiger och Andreas Björklund. Bild: Krook & Tjäder

Tre nya projektledare till Krook & Tjäder

Bolag Krook & Tjäder anställer tre nya projektledare, alla med olika profiler inom projekt- och byggledning, lokalförsörjningsprocesser, fastighetsekonomi och förvaltningsfrågor. De senaste tillskotten är Linnea Emmot Tiger och Andreas Björklund i Göteborg och Daniel Nilsson i Kristianstad.
Publicerad den 29 Februari 2024

Linnea Emmot Tiger har erfarenhet inom processledning och är van att jobba nära verksamheter i lokalförsörjnings- och förändringsprocesser. Andreas Björklund har arbetat med bostadsutveckling, men har även arbetat som konsult åt offentliga beställare med förskolor och skolor.

Till Krook & Tjäder Kristianstad ansluter Daniel Nilsson, projektledare och ingenjör med bred erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Daniel Nilsson kommer senast från en roll som fastighetschef på AB Bromöllahem.

– Det känns motiverande att få använda min erfarenhet för att stödja våra kunders långsiktiga mål, säger Daniel Nilsson, projektledare på Krook & Tjäder Kristianstad. Jag hoppas kunna bidra med min expertis inom bland annat fastighetsekonomi, politiska beslutsprocesser och förvaltningsfrågor.

– Vi är riktigt glada att välkomna Linnea, Andreas och Daniel. Vi ser en växande efterfrågan på deras specialistkompetens, exempelvis i rollen som generalkonsult. Med fler projektledare över koncern markeras en tydlig satsning på att ytterligare kunna stötta beställare med skräddarsydda helhetslösningar, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-vd på Krook & Tjäder.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Standardiserad digitalisering nödvändig, menar experten

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige