Image
Joakim Weijmer, vd Train Alliance.
Joakim Weijmer, vd Train Alliance. Bild: Train Alliance

Train Alliance nära stor affär – tecknar marköverlåtelseavtal med europeiskt bolag

Bolag Train Alliance är nära en ny stor affär och har tecknat ett marköverlåtelseavtal med ett europeiskt logistikbolag.
Publicerad den 20 Februari 2024

Överlåtelseavtalet gäller ett markområde på 100 000 kvadratmeter som ska användas för att etablera en järnvägsansluten godsterminal. Marken avyttras för 900 kronor per kvadratmeter. Avtalet inleds med att en deposition läggs genom ett marksäkringsavtal och köparen har sedan på sig till september 2024 att göra sina studier.

Under perioden fram till september har också Train Alliance fått i uppdrag att tillsammans med kunden konceptualisering en godsterminal till köparen. Train Alliance hoppas även få leverera en järnvägs- och anläggningslösning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige