Image
Titania har tecknat ett 10-årigt avtal med restaurangaktören Högdala Invest AB, ägare av den italienska restaurangen Norra Bryggan vid Husarviken i Norra Djurgårdsstaden.
Titania har tecknat ett 10-årigt avtal med restaurangaktören Högdala Invest AB, ägare av den italienska restaurangen Norra Bryggan vid Husarviken i Norra Djurgårdsstaden. Bild: Titania

Titania tecknar hyresavtal för Norra Bryggan-restaurang i Täby Park

Uthyrning Titania har tecknat ett tioårigt avtal med restaurangaktören Högdala Invest AB som nu öppnar en restaurang på bottenplan i Titanias nybyggda fastighet vid Robert Killicks torg på Boulevarden 40 B i Täby.
Publicerad den 6 Oktober 2023

Högdala Invests restaurang på bottenplan i Titanias fastighet är en av tre planerade i byggnaden: Titania har även nyligen ingått ett avtal med Caliente Tapas Bar för att öppna en restaurang i samma byggnad. Förhandling med en tredje restaurangaktör pågår.

Norra Bryggan i Täby Boulevard kommer att omfatta 195 kvadratmeter. Årshyran är satt enligt KPI för oktober 2022 och uppgår till 585 000 kronor och kommer per januari 2024 att räknas upp med förmodad indexhöjning oktober 2023. Hyresgästens tillträde sker 1 december 2023 och restaurangen planeras ha verksamheten igång i mars 2024.

– Vi på Norra Bryggan är glada över detta spännande samarbete med Titania och möjligheten att erbjuda Täby en smak av det genuina italienska köket. Vår mångsidiga meny ger våra gäster en chans att utforska olika smaker från Italien, och vi ser fram emot att välkomna alla till vår restaurang, säger Antranik Balci, ägare till Norra Bryggan.

– Vi är glada över att arbeta tillsammans med både Norra Bryggan och Caliente Tapas Bar för att erbjuda en mångfald av smakupplevelser i vår fina byggnad mot torget i Täby Park. Vi är ett steg närmare att skapa en destination för mätälskare i regionen, säger Wojciech Wondell, COO på Titania.

Förutom lokalytor innehåller fastigheten 226 bostäder och ett garage. Färdigställande är beräknat till slutet av november i år och första inflyttning av boende sker den 8 december.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige