Image

Tessin rekryterar från Valad

Karriär Omid Noghabai tillträde i januari rollen som transaktionsrådgivare på Tessin. Omid kommer närmast från fondbolaget Valad Europe där han arbetat som analytiker inom transaktioner och asset management.
Publicerad den 15 Januari 2016
Omid Noghabai. Bild: Tessin
Omid Noghabai.

Dessförinnan har han bland annat arbetat på Vasakronan och Aberdeen Asset Management.

- Vi har under 2015 etablerat oss som en ledande aktör inom crowdfunding av fastigheter och tar nu steget och stärker organisationen för expansionen 2016. Rollen som transaktionsrådgivare är viktig för att stärka vårt erbjudande mot nya och existerande kunder, säger Jonas Björkman, vd på Tessin.

Omid Noghabai stärker transaktionsteamet, idag bestående av Erik Nordin och Lars Almquist, och kommer primärt att arbeta med att hitta nya fastighetsbolag som ännu inte känner till styrkan i att resa kapital via crowdfunding.

- Omid har ett gedighet nätverk inom fastighetsbranschen och kommer komplettera teamet bra genom att aktivt bearbeta fastighetsbolag runt om i landet, säger Erik Nordin, projektansvarig på Tessin.

Utöver rollen som transaktionsrådgivare har Tessin rekryterat ytterligare fyra personer inom growth-avdelningen och kundtjänst.

Tessin grundades 2014 av de tre entreprenörerna Jonas Björkman, Erik Nordin och Niels Bosma. Bolaget delägs av Stronghold Invest och NFT Ventures.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige