Image
Grusbacken i Helsingborg.
Grusbacken i Helsingborg. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus hyr ut 2 600 kvadratmeter i Helsingborg

Uthyrning Svenska Hus har tecknat hyresavtal om ca 2 600 kvm och välkomnar H Padel som hyresgäst till Grusbacken i Helsingborg. Hyresavtalet löper på tio år och avser mer än halva fastigheten. Hyresvärdet är på cirka 22 miljoner kronor och H Padel kommer att flytta in i sina nya lokaler under december 2019.
Publicerad den 17 September 2019

H Padels ägare driver även Stenbocken AB som är en Helsingborgsbaserad familjeägd fastighets- och industrikoncern med fastighetsbestånd som inkluderar både förvaltnings- och förädlingsfastigheter i Helsingborg.
– Vi tycker att detta är otroligt roligt att vi får vara med på denna resa och att vi får in en verksamhet som främjar idrottslivet till både företag och ungdomsverksamhet. Vi ser fram emot ett långt och bra samarbete, säger Anna Hurtig, uthyrningsansvarig region Skåne, Svenska Hus.

Grusbacken 7 är en helt nybygg lager- och industrifastighet i Helsingborg. Fastigheten är strategiskt belägen i Väla Södra som är ett växande industriområde i nordöstra Helsingborg. Närheten till både väletablerade Berga industriområde och till Väla Centrum samt de stora huvudlederna E4:an och E6:an gör fastigheten lättillgänglig. Totalt färdigställs cirkaa 4 000 kvadratmeter yta för kommersiella ändamål.
– Vi är glada för flexibiliteten och lyhördheten som Svenska Hus erbjuder oss som kund. Grusbacken ligger bra till för vår verksamhet och Svenska Hus har varit mycket behjälpliga i att få fram en bra lokal som är anpassade för våra behov, säger Daniel Hansson, vd för H Padel.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige