Image
Benny Andersson och Per Nilsson.
Benny Andersson och Per Nilsson. Bild: Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter förstärker organisationen

Bolag Förstärker organisationen ytterligare med ny affärsutvecklings- och regionchef.
Publicerad den 27 Januari 2022

Svenska Handelsfastigheter växer kontinuerligt samtidigt som det finns behov av att vidareutveckla samarbetet med kunderna. Bolaget stärker därför sin affärsutvecklingskapacitet och tillsätter Benny Andersson, nuvarande Regionchef Syd, på en nyinrättad position som affärsutvecklingschef. Syftet är bland annat att tillsammans med bolagets kunder verka för deras nyetableringar i Sverige.

Svenska Handelsfastigheter har samtidigt rekryterat Per Nilsson till rollen som ny Regionchef Syd. Per Nilsson har en gedigen fastighetsbakgrund, senast som utvecklingschef vid Thon Property. Dessförinnan har Per bland annat arbetat hos EFM som COO & Head of facilities samt drivit eget konsultbolag med tjänster inom fastighetsutveckling, uthyrning och förvaltning.
– Benny har under sina år på bolaget visat att han har driv och förmåga att skapa nya affärer till gagn både för oss och kunderna varför han blir utmärkt i sin nya roll. Per har lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och etableringsfrågor inom handel och blir därför en stabil efterträdare i regionchefsrollen, säger Monica Fallenius, fastighetsdirektör för Svenska Handelsfastigheter.

Per Nilsson och Benny Andersson tillträdde sina nya roller den 3 januari 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige