Image
Thomas Erséus.
Thomas Erséus. Bild: Johan Strindberg

Stora Hållbarhetsdagen: Erséus om AMF Fastigheters hållbarhetsresa

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi, bland många andra, AMF Fastigheters vd Thomas Erséus som berättar om bolagets väg framåt i en utmanande ekonomisk verklighet och hur stor del hållbarhetsarbetet får ta när det är tuffare tider.
Publicerad den 21 Februari 2024

AMF Fastigheter är ett av Stockholms största fastighetsbolag och ett av de bolagen som i verklig mening ligger i framkant när det kommer till hållbarhet. Hur går det egentligen till att ställa om en fastighetsbjässe till att tänka grönt i varje del av projekten och i den egna organisationen? Hör AMF Fastigheters vd Thomas Erséus i en intervju på Stora Hållbarhetsdagen den 9 april om bolagets väg framåt i en utmanande ekonomisk verklighet och hur stor del hållbarhetsarbetet får ta när det är tuffare tider.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Själva seminariet efterföljs av ett stort branschmingel som ingår för samtliga deltagare.

Se programmet här.

Moderator är kunniga och omtyckta proffsmoderatorn Åsa Lindell.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Partners är Bengt Dahlgren, Bravida och Structor – läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras. Har du inte nominerat din favorit ännu är det dags att göra det nu. Nomineringen hittar du här. (Nomineringen stänger den 22 mars)

Stora Hållbarhetsdagen är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige