Image
Nickie Excellie vann premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil tidigare i år. Nu öppnar nomineringen till 2024 års upplaga. Nominera din favorit redan nu.
Nickie Excellie vann premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil tidigare i år. Nu öppnar nomineringen till 2024 års upplaga. Nominera din favorit redan nu. Bild: Axel Ohlsson

Nu öppnar nomineringen till Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024

Stora Hållbarhetsdagen I dag öppnar nomineringen till Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024. Priset delas ut i samband med Stora Hållbarhetsdagen och går till en ung person (max 35 år) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och har fokus på hållbarhet.
Publicerad den 14 December 2023

Vinnaren av Årets Unga Hållbarhetsprofil är nyskapande, initiativrik och affärsdrivande samt uppmuntrar och inspirerar i sitt arbete till en hållbar (ekonomisk, ekologisk och social) utveckling. Vinnaren är en god förebild och är, eller har goda förutsättningar att bli, en framtida ledare i branschen.

Priset delas ut i samband med Stora Hållbarhetsdagen STHLM på Grand Hotêl den 9 april 2024.
Du kan redan nu säkra din plats till eventet här.

– Hållbarhetsfrågan är, trots det oroliga läget i omvärlden, fortfarande mänsklighetens stora framtidsfråga och samhällsbyggnadssektorn spelar en viktig roll. Vi vill med den här utmärkelsen sätta ytterligare ljus på allt det positiva hållbarhetsarbete som pågår, inte minst bland yngre människor, säger Eddie Ekberg, chefredaktör för Fastighetssverige och Nordic Property News.

Klicka här för att nominera din favorit till det åtråvärda priset.

Juryn består av:

Anna Denell, hållbarhetschef, Vasakronan (ordförande)
Elinor Blomberg, hållbarhetschef/partner, Belatchew
Anna Graaf, hållbarhetschef, White Arkitekter

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige