Image
Karl Gustafsson och Joanna Berg.
Karl Gustafsson och Joanna Berg. Bild: Uppsala kommun/Nrep

Stora Hållbarhetsdagen: I Uppsala skapas Sveriges första klimatpositiva stadsdel

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till ett inspirerande föredrag om hur man i Uppsala skapar Sveriges första klimatpositiva stadsdel. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 21 Mars 2024

Uppsala kommun ökar takten i klimatomställningen och planerar nu för Sveriges första klimatpositiva stadsdel i Rosendal. Projektet ska driva utvecklingen inom klimatområdet framåt och fungera som katalysator i klimatomställningen för kommunens övriga projekt men även branschen som helhet. En av byggaktörerna i Rosendal är fastighetsbolaget Nrep som länge har haft stort fokus på att utforska nya sätt att minska utsläppen i den byggda miljön. Hör Uppsala kommun beskriva sitt arbete med den klimatpositiva stadsdelen och Nrep dela lärdomar från tidigare projekt samt målbild och arbetsprocess för projektet i Rosendal. Talarna är Joanna Berg, affärsutvecklingschef på Nrep och Karl Gustafsson, projektledare, mark och exploatering på Uppsala kommun.
Missa inte detta och flera andra spännande föredrag på Stora Hållbarhetsdagen den 9 april på Grand Hotel i Stockholm!
Anmäl dig här.
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Anmälan stänger onsdag den 3 april.

Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande. Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Bengt Dahlgren, Bravida och Structor. Läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras. Har du inte nominerat din favorit ännu är det dags att göra det nu. Nomineringen hittar du här. (Nomineringen stänger i morgon fredag den 22 mars)

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige